30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

PTT'nin araçları trafiği engelliyor

YOZGAT'TA PTT'NİN ARAÇLARI YAYALARI VE TRAFİK AKIŞINI ENGELLİYOR

Yozgat'ta PTT'ye ait kargo araçlarının, yaya kaldırımına park ederek yük indirip bindirmesi yayaların ve esnafların tepkisine neden oluyor.

Yozgat'ta PTT'ye ait kargo araçlarının, yaya kaldırımına park edilmesi ve yük indirmesi, yayaların kaldırımda yürümesini zorlaştırırken, iş yerlerinin önünü kapatan esnafta yapılan bu uygulamaya tepki gösteriyor.

Sabah 08.00 akşam 17.30 saatleri arasında kamyonların şehir merkezine girmesinin yasak olmasına rağmen, kargo araçlarının girmesi yaya trafiği ile birlikte Lise Caddesi'nde araç trafiğini de engelliyor. Fatih Caner isimli vatandaş PTT'ye ait kargo araçlarının her gün yük alıp boşalttığını belirterek, "Bu yük alım ve boşaltmalarda araçlar büyük olduğu için yaya kaldırımına çıkıyor, yayaların kaldırımda yürümesini engelliyor, trafiği aksatıyor. PTT'nin bulunduğu bölge Yozgat'ın en kalabalık, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu yerdir. PTT'nin buna bir çözüm bulması gerekir" dedi.

Trafik ekiplerine de tepki gösteren vatandaşlar,"Bir sürücü aracını kaldırıma çıkarsa veya ikinci sıra park etse trafik ekipleri hemen gelip fotoğrafını çekip cezasını yazıyor. Çift sıra park eden, kaldırımı kapatan, trafiği engelleyen PTT Kargo araçlarına ceza yazılmıyor. Trafik ekiplerinin ve PTT müdürlüğünün bu sorunu biran önce çözmesi gerekir" diye konuştular.

YOZGAT'TA PTT'NİN ARAÇLARI YAYALARI VE TRAFİK AKIŞINI ENGELLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 11:39:02
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 16:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?