3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Rektörlük binası açılışa hazır

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tahsis edilen tarihi Cumhuriyet İlköğretim Okulu binasında yapılan tadilatlar tamamlanarak açılışa hazır hale geldi.

Bozok Üniversitesi Rektörlük binası olarak tahsis edilen eski Cumhuriyet İlköğretim Okulunun çevre düzenlemesini inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, tarihi binanın Bozok Üniversitesi rektörlük binası olarak tahsis edildiğini ve gerekli tadilatların yapıldığını belirterek, "Rektörlük binası, 17 Ekim tarihinde düzenlenecek törenle hizmete açılacak" dedi.

Rektörlük binasının çevre düzenlemesini belediye tarafından yapıldığını belirten Başkan Başer, "Rektörlük girişinde bulunan ve çirkin bir görüntü arz eden kulübeyi kaldırdık. Taksici esnafımızı mağdur etmemek içinde tarihi binaya bütünlük oluşturacak şekilde yeni bir durak yaptık" dedi. Rektörlük binasının iç dizaynının esnaflar tarafından karşılandığına değinen Başkan Başer, "Mobilyalar ilimizdeki mobilyacılar, perdeler, perdeciler tarafından karşılandı. Belediye olarak biz de çevre düzenlemesini yaptık. 17 Ekim tarihinde de yapılacak törenle hizmete açılacak" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 13:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökalp Çınarer IP: 88.254.203.xxx Tarih : 14.10.2007 15:11:52

Umarım bu çalışmaları gören Yozgatlı işadamalrıda üniversiteye gereklı desteklerı yurt içinden ve yurt dışından sağlarlar bu şehrin buna ve gerçek hayırsevere ihtiyacı var sadece erdogan akdag değil 10 tane erdoğan akdağ çıkarmak zorundayız.. www.erdoganakdag.com