6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Saadet'ten gövde gösterisi

Yozgat'ta Saadet Partisi il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği toplantıda tanıttı.

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan, parti il, ilçe teşkilat yöneticileri, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ali Rıza Sungur, tüm Türkiye'de iddialı oldukları gibi Yozgat'ta da iddialı olduklarını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan ise, hiç kimsenin Saadet Partisi'ni hesaba katmadığını belirterek, "Bu seçim Yozgat'ta AK Parti ile MHP arasında geçecek gibi gösteriliyor. Saadet Partisi Yozgat'ta vardır. Bütün gücüyle dimdik ayaktadır. İnşallah Saadet Partisi hiç kimsenin beklemediği seçimleri alacaktır. Yozgat'ta hiç kimsenin beklemediği belediye başkanlıklarını kazanacaktır. Hizmet kalitesini, milli görüş belediyeciliğinin ne olduğunu herkese ispatlayacaktır. Biz Saadet Partisi'nin kazanmasını istiyoruz, Yozgat halkının kazanmasını istiyoruz. Biz o yüzden gelin hemşehrilerimiz oylarınızı bölmeyiniz, Saadet Partisi'nde birleştiriniz" dedi.

Saadet Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Ahmet Koçak ise, yerel yönetimlerde milli görüş farkını herkesin gördüğünü belirterek, "Belediyecilikte sevgi ve şefkati esas alacağız. Milli ve manevi değerlere bağlı kalacağız. Ülkemizin kalkınmasını ve tüm insanlığın adaletle yönetilmesi ve huzur içerisinde yaşamasını hedeflemekteyiz. Biz çarşı merkezi ne ise tüm mahalleri aynı şeklide yapmayı söz veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Aydıncık Belediye Başkan adayı Osman Türker, Akdağmadeni Belediye Başkan adayı Kenan Ünlü, Çekerek Belediye Başkan adayı Osman Akdeniz, Kadışehri Belediye Başkan adayı Erdal Zararsız, Sarıkaya Belediye Başkan adayı Hulusi Şahin, Şefaatli Belediye Başkan adayı Mehmet Ardınç, Sorgun Belediye Başkan adayı Haydar Çekerek, Yerköy Belediye Başkan adayı Abdullah Asilsoy ile belde belediye adayları tek tek katılımcılara tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 18:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?