7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Sanayi ve Ticaret Fuarı başarılı geçti

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şenol Daştan, bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda çok iyi sonuçlar aldıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Şenol Daştan, 13-19 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenen '9. Sanayi ve Ticaret Fuarı'na il ve il dışında 70'in üzerinde firmanın katıldığını söyledi.

Fuarı düzenlemedeki birinci amaçlarının Yozgat'ta üretimi gerçekleştirilen ürünlerin tanıtımını sağlamak olduğunu ifade eden Daşkan, ikinci amaçlarının ise il dışında bulunan firmaları Yozgat'a getirerek, buradaki işadamlarıyla kaynaştırmak olduğunu kaydetti.

Bu yıl fuara önceki yıllara göre ilginin daha fazla olduğunu da ifade eden Daştan, "Fuarı yaklaşık 40 bin kişi ücretsiz olarak gezmiştir. Fuarda birçok katılımcı firma, fuar süresince ziyaretçilere ücretsiz ikramlarda ve çeşitli ürün promosyonlarında bulunmuştur. Fuar sonunda ise katılımcılara teşekkür belgesi vererek, fuardaki eksiklerimiz ve bir sonraki yıl düzenlenecek fuarda yapılmasını istedikleri konularda görüş alışverişi yapılmıştır. Eksiklerimiz varsa, bir sonraki yılda bunları giderme yoluna gidilecektir" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 09:52:29
Güncelleme :28 Haziran 2008 Cumartesi 10:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?