6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

'Sarıkaya Belediyesi çalışmıyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Başkanı Murat Dulda, Sarıkaya Belediyesi'nin yeterince çalışmadığını ve belediye kaynaklarını israf ettiğini ileri sürdü.

Sarıkaya Belediyesi'nin son günlerde yaptığı çalışmalarla ilgili kamuoyunun kafasında soru işaretleri oluştuğunu ifade eden Duldu, "1 Nisan'da ilçemize yüksekokul temeli atılacaktı ne oldu? Vekilimiz yüksekokul için 800 bin TL hazır demişti, 4 ay geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı. Sarıkaya Belediye Başkanı çeşitli toplantılarda jeotermal ısıtma şirketini belediyenin alacağını söylüyordu, bu konuda hiç bir gelişme yok. Sarıkaya Jeotermal A.Ş.'nin şu an 3 milyon TL'ye yakın borcu var. Sarıkaya'ya gerçekten 3 milyon TL'lik yatırım yapıldı mı? Bu paralar nereye harcandı? Bunun araştırılması lazım" dedi.

Hizmete talip olanların sorun üretmek yerine sorunu çözmesi gerektiğini vurgulayan Murat Dulda, "Halbuki Sarıkaya Belediyesi jeotermal ısıtmadan ve mıcır olayından vatandaşa ciddi sorun oluşturmuştur. Bu sorunların giderilmesini talep ediyoruz" dedi.

Kenar mahalle yollarının bozulmuş ve üzerinden yürünemez hale geldiğini de ileri süren Dulda, "Bir an önce mahalle yollarına el atılması gerekiyor. Nevzat Şener Bulvarı'ndaki refüjler bakımsız, yeşil alanlar ise terkedilmiş durumdadır. Sarıkaya merkezini güzelleştirecek, yeşillendirecek hiç bir şey yok. İlçemizi tozdan, çamurdan kurtarmadan cazibe merkezi yapmak mümkün değildir. Sarıkaya`nın geleceğini yakından ilgilendiren konularda Belediye Başkanı`ndan kamuoyunu aydınlatıcı bilgi vermesini bekliyoruz. Aksi takdirde biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak kamuoyu adına konuların takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 09:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?