5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Sarıkaya Belediyespor lige hazırlanıyor

SARIKAYA BELEDİYESPOR LİGE HAZIRLANIYOR

Yozgat Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Sarıkaya Belediyespor, yeni sezon öncesi yaptığı ikinci hazırlık maçında Kozaklı Belediyespor'u 7-1 yendi.

Sarıkaya Belediyespor teknik direktörü Abdullah Akkaya, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili Kozaklı'da açıklama yaptı. Akkaya, takım kadrosunda bu yıl değişiklikler olduğunu, takıma katılan oyuncularla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu yıl ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Akkaya, lig şampiyonluğunun ardından hedeflerinin 4. Lige çıkmak olduğunun altını çizdi. 10 yeni futbolcu transfer ettiklerini hatırlatan Akkaya , ''Bir futbolcuylada görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların yanında bir de forvet oyuncusu transfer etmeyi planlıyoruz. Geniş bir kadro ile hazırlandığımız ligde başarılı olacağımızı ümit ediyoruz'' dedi.

Takımın yaş ortalamasının 21 olduğunu da belirten Akkaya, ligin başlamasına bir aydan fazla bir süre olduğunu ve bu süreyi iyi değerlendirerek, lige iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

SARIKAYA BELEDİYESPOR LİGE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 16:46:01
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 17:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?