5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Sarıkaya ESOB başkanını seçti

SARIKAYA ESOB BAŞKANI ABDULBAKİ ODABIŞ GÜVEN TAZELEDİ

Yozgat'ın Sarıkaya İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (ESOB) Olağan Kongresinde Abdulbaki Odabaşı güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Sarıkaya Sarı Zeybek Düğün salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda bir konuşma yapan Sarıkaya İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulbaki Odabaşı, göreve geldikleri günden itibaren Sarıkaya esnafına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, "Arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak, esnafımıza 155 işyeri yaptı. İkinci bir sanayi hamlesi gerçekleştirdik, geceli gündüzlü çalışarak 200 tane daha iş yeri yaptırdık. Bu dönemde ise esnaflara yeni iş yerleri yapmak için faaliyete geçtim, başaracağıma eminim bunda belediye başkanının ve milletvekilimizin desteği olması lazım "dedi.

Konuşmaların ardından yapılan 2 liste ile girilen seçimde 443 üye oy kullanırken, 246 oy alan Abdulbaki Odabaşı yeniden başkan seçilirken, diğer aday İbrahim Aydın 193 oy aldı. 5 Oy ise geçersiz sayıldı.

SARIKAYA ESOB BAŞKANI ABDULBAKİ ODABIŞ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 19:59:02
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 19:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?