6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sarıkaya'ya iş merkezi kuruluyor

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, seçim vaatlerinin içerisinde yer alan iş merkezi projesi hakkında ilçe esnafına bilgi verdi.

İlçe esnafı ile Sarıkaya Belediye Düğün Salonu'nda bir araya gelen Belediye Başkanı Erbir, ilçe merkezinde sıkışmış durumda olan işyerlerini daha modern bir iş merkezine taşımak istediklerini söyledi.

Sarıkaya ilçesine modern iş merkezi yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Erbir, "Halkımız, alışveriş için geldiği binanın bodrumuna araçlarını park edip, asansörle istediği kata alışverişini yaptıktan sonra terasında yemek yiyip dinlenebilecekleri bir iş merkezi yapmayı planlıyoruz" dedi.

1500 metrekare alan üzerine kurulacak binanın yaklaşık olarak 70 araçlık otoparkının bulunacağını ifade eden Erbir, "4 katlı yapılacak iş merkezinde 60 adet 40, 50 ve 60 metrekare dükkanlar ve yarı açık teras katta restoran, kafeterya ve çocuk oyun alanları bulunacak. Zemin katta ise market, kasap, manav ve diğer katlarda da giyimden, beyaz eşya, sarraf ve kırtasiye gibi çeşitli iş yerlerine ayrılacak" diye konuştu.

Projenin yaklaşık maliyetinin 3 milyon 500 bin TL olduğuna değinen Başkan Erbir, "Projenin finansmanı, ortak olmak isteyen esnaflardan karşılanacak. İsteyen vatandaşlar iş merkezinden kendisine iş yeri alabilecek. Projenin yapılabilmesi için her katılımcının en az 60 bin TL yatırmış olması gerekecektir" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 21:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?