6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sarıkaya'ya yeni MYO

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Sarıkaya ilçesine Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu yapılacağını belirterek, okulun temelinin ise önümüzdeki aylarda atılacağını söyledi.

Sarıkaya ilçesinde iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açan Milletvekili Abdulkadir Akgül, Bozok Üniversitesi bünyesinde Sarıkaya ilçesine Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu açılacağını belirterek, "Mimarlar tarafından okulumuzun projesi hazırlanmaktadır. Büyük bir ihtimalle Ramazan ayı sonunda okulumuzun temelini atacağız. Bu okul sadece Yozgat'ın değil etrafındaki illere de hizmet verecektir. Burayı biz bir kompleks olarak düşünüyoruz. Ancak önce yüksekokulu tamamlayacağız" dedi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu'nun aynı zamanda fizik tedavi hastanesi, huzur evi gibi çalışacağını ifade eden Milletvekili Akgül, "Yaşlılarımızın burada kendisini huzurlu hissedebilmesi için gerekli her şey olacak. Sarıkaya'ya yapılacak yüksekokul için herkesin katkıda bulunması gerekir. Basının, tüm siyasi partililerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın, odalarımızın da içinde bulunacağı bir komisyon tarafından hızlı bir şekilde adımlar atacağız. Görkemli bir şekilde yüksekokulun açılışını yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 14:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?