7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Satış ve pazarlama elemanı yetişecek

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı, Bozok Üniversitesi ve Yozgat İş Kurumu Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı proje ile 'Perakende Satış ve Pazarlama Elamanı' yetiştirecek.

Yozgat TSO Başkanı Şenol Daştan, TSO Başkanlığı olarak Yozgat'ta vasıfsız elemanların nitelikli hale gelmesini sağlamak amacıyla İş Kurumu ve Bozok Üniversitesi'nin de katkıları ile 'Perakende Satış ve Pazarlama Elemanı Yetiştirme Projesi' hazırladıklarını belirterek, bu proje ile Yozgat'ta işsiz olan ve pazarlamacılık mesleğini kendine uygun gören kişilere ücretsiz olarak toplam 350 saatlik eğitim verileceğini söyledi.

İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün desteklediği projenin Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu'nda uygulanacağını ifade eden Daştan, "Programda katılımcılara pazarlama ağırlıklı olarak verilecek eğitim ise Bozok Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından verilecektir.Eğitim programı içerisinde katılımcılara, temel işletmecilik, pazarlama, perakendecilik, perakendecilikte müşteri ilişkileri ve yönetimi, perakendecilikte kişisel satış ve satış yönetimi, mağaza atmosferi, tüketici davranışları, etkin iletişim, beden dili, iş güvenliği, toplam kalite yönetimi, tüketici hakları ve tüketicinin korunması ile test konuları anlatılacak. Perakende Satış ve Pazarlama Elemanı Yetiştirme Projesi'nin hedef kitlesi ise işsiz ve çalışırken işini kaybetmiş kişilere yönelik olacaktır. Proje sonrasında ise katılımcılara aldıkları eğitim programı sonucunda katılım sertifikası verilecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:30:02
Güncelleme :28 Ekim 2008 Salı 17:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?