5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

SBS Türkiye 1.'si Ergin Koleji'nden

İLKÖĞRETİM 8. SINIFLARDA SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÖZEL ERGİN KOLEJİ'NDEN

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu öğrencisi Osman İzzettin Yazar, 2010 yılı 8. Sınıflar Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Yıl içerisinde yaptığı farklı etkinlik ve faaliyetleriyle, gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ile adından sık sık söz ettiren Özel Ergin İlköğretim Okulu, 2010 yılı 8. Sınıf SBS Türkiye birinciliği çıkartarak başarısını artırarak devam ettirdi.

Özel Ergin İlköğretim Okul Müdürü Ali Acar, her yıl arka arkaya gelen bu başarıların tesadüf olmadığını, bir emeğin ve gayretin ürünü olduğunu, okullarının 2010 SBS'de kalitesini bir kez daha kanıtladığını belirterek, "Okulumuz açıldığı günden bugüne başarılarıyla Yozgat eğitimine çok büyük katkı sağlamaktadır. Okulumuz geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları 2010 yılında da sürdürmüştür. Sınav sonuçlarını değerlendirdiğimizde okulumuzun hem bireysel olarak hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığını görmekteyiz. Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır" dedi.

Orta öğretim kurumlarına yerleştirmede yüzde yüz hedef belirlediklerini ifade eden Acar, "Biz biliyoruz ki başarı için her yönüyle ideal bir okul ortamının oluşması şarttır. Bunun içinde okul olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmamaktayız. Yeni dönemde okulumuz anaokulu, ek sosyal tesisleri ve on altı dönüm zengin bahçesi ile başarılarına başarılar eklemeye ve eğitimde Yozgat'ımızın gülen yüzü olmaya devam edecektir. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolay kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 17:47:03
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?