6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Seçim bürosu dualarla açıldı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olan Ayhan Çelik'in, seçim bürosu dualar ve kurban kesimi ile hizmete açıldı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Yerköy Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Ayhan Çelik, kalabalık bir toplulukla seçim bürosunu hizmete açtı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Çelik, Yerköy halkının sağduyulu bir halk olduğunu belirterek, "Yerköy halkı kendisine kimin hizmet edebileceğini bilir ve seçimlerde oyunu ona göre kullanır. Daha önce Yerköy halkı iki defa bağımsız belediye başkan adayı çıkarmıştır. İnşallah sizlerin desteği ile üçüncü bağımsız belediye başkanı biz olacağız" dedi.

Yerköy'ün sürekli göç veren ve küçülen bir ilçe olduğunu belirten Çelik, "Biz ilçemizi küçülen değil büyüyen, gelişen bir ilçe olmasını sağlayacağız. Yerköy'ü temiz, yolları yapılmış, çamurdan kurtulmuş, modern bir ilçe yapacağız. Hedefimiz 100 milyon TL bütçeye sahip bir belediye haline getirmektir. Biz hiçbir zaman seçim öncesi verdiğimiz vaatleri unutmayacağız. Seçilsek de seçilmesek de biz Yerköy'de kalacağız. 30 Mart günü seçilemezsek Yerköy'ü terk etmeyeceğiz" dedi.

Bütün belediye başkan adaylarının mal varlığını açıklamasını isteyen Çelik, "Biz servetimizin üzerine servet eklemek için değil, Yerköy'e hizmet için geliyoruz. Bunu da halkımızın bize verdiği destekle başaracağız. Biz Yerköy için 45 kalem hazırladığımız projemizi 5 yıl içerisinde hayata geçirip, ilçemizi kalkındıracağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OZAN TAN IP: 88.230.238.xxx Tarih : 11.02.2009 20:47:59

başkanım konuşman çok güzeldi, seninle gurur duyuyorum senın gibi başkan yerköyümüzün hakkıdır sen yerköy sevdalıısn sen hizmeti yapacak admsın  inanıyomki sen bu sene başkan olman hakkın halk bunu istiyor senın yapacan projenle hizmetinle fedakarınla başkanımız sen olacaksın OZAN TAN