30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Şehit haberi kor gibi yaktı

Van'ın Çatak ilçesinde şehit düşen er Doğan Göçer'in memleketi Yozgat'a acı haber kor gibi düştü.

Çatak ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Evkuşan Yaylası Körüklü Vadisi'nde bir grup teröristle çıkan çatışmada bir korucu ile birlikte şehit düşen Doğan Göçer'in acı haberi, Sarıkaya ilçesi Tepedoğan köyüne tez ulaştı.

Osman-Fatma Göçer çiftinin İstanbul'dan Tepedoğan köyüne getirildiği öğrenildi. Henüz cenaze töreni ile ilgili bilgi verilmedi.

Öte yandan şehit erin sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, "Doğum günümde operasyona çıktım, böyle bir şans var bende. Vatan sağ olsun, ne diyeyim", "Çatak timi yine sessizce dağlara çıkacak, dağdaki sessizliği bozmaya gidiyoroz. Bu vatan kalleşlere kalmayacak biz ayaktayken", "Burası şafağa 90 kala nöbetten düşenlerin yeri değil, burası şafağa 9 kala şehit düşenlerin yeri. Burası cilalı taşlar üzerinde dans etmesini bilenlerin yeri değil, burası amansız dağlarda düşmanla raks etmesini bilenlerin yeri. Burası havada kuşların kelebeklerin uçtuğu yer değil, burası havada mermilerin uçtuğu yerdir. Burası Van Çatak buradan çıkış yok" şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 12:19:05
Güncelleme :27 Eylül 2011 Salı 12:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SOYDAS ERDINC IP: 87.212.65.xxx Tarih : 22.09.2011 19:15:23

ALLAH RAHMET EYLESIN  AILESINE ALLAHTAN SABIR  DILERIM SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ