19
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Şehit oğlundan örnek hareket

Babası şehit olduktan kısa süre sonra annesini de kaybettiğini ifade eden 23 yaşındaki Ömer Altundaş, iş yeri sahibi olunca Mehmetçik Vakfı'na bir dilekçe yazarak artık yardıma ihtiyacı olmadığını belirtip aldığı paranın kesilmesini istedi.

Altundaş, “1991 yılında babam Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit oldu. Bu yardımın kesilmesini isteme sebebim, tamamen vicdani bir duygu. Vicdandan öte, şehit ailelerini düşündüğümde benim durumumda olduklarını biliyorum çoğunun. Çoğunu şöyle bir hayat ettiğimde ne gibi zorluklar çektiklerini, ne hayal ettiklerini bildiğim için bu yardımın iptal edilmesini, tekrar şehit ailelerine dönmesini istedim. Kendime ait iş yerim var. Sağ olsunlar Mehmetçik Vakfı sayesinde oldu bunlar. Beni okutan da büyüten de onlardı. Onların sayesinde buralara geldim. Bu yardımın şehit ailelerine geri dönmesini istiyorum. Tamamen vicdani bir duygu diyebilirim. Bağışçılara buradan çok çok teşekkür ediyorum. Şehit ailelerine gönderilen yardımın doğru yerlere ulaştığını biliyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2012 Perşembe 23:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda tarikçi IP: 212.175.108.xxx Tarih : 16.11.2012 14:09:57

Tebrik ediyorum bu gün ikinci bir kez aynı şeyleri gazi olmuş bir kişiden duydum inanılmaz duygulandım Allah yardımcınız olsun.