6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sıcak perişan etti

Yozgat'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında 2 öğrenci sıcak nedeniyle baygınlık geçirirken, diğer öğrencilere su dağıtıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Daha sonra şehir stadyumunda devam eden kutlamalara Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, daire müdürleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Sabah saat 08.30 itibariyle şehir stadyumunda toplanmaya başlayan öğrenciler saat 10.00'a kadar bekledi. Tören başlayıp bayrakların geçişi sırasında Yakup Ekinci (16) ve Kadir Oğuz (15) isimli öğrenciler bayıldı.

Öğrencilere ilk müdahaleyi stadyumda bekleyen 112 sağlık ekipleri yaparken, daha sonra öğrenciler ambulansla Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tören yürüyüşünün ardından öğrencilerin bir kısmı gösterilerini sunarken, bekleyen öğrencilere su dağıtıldı. Sıcaktan bunalan öğrenciler su alabilmek için birbiriyle yarışırken, diğer öğrenciler ise gösterilerini sürdürdü. Tören halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle son buldu. Tören sonrası Vali Amir Çiçek, törende görev alan öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Tören sırasında baygınlık geçiren öğrencilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 14:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?