7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Sınav öncesi moral pikniği

Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, finaller öncesi pikniğe giderek moral depoladı.

Hafta sonunu moral günü olarak kendilerine ayıran üniversiteliler, Bozok Erkek Öğrenci Yurt Müdürü İbrahim Çetin, belletmenler ve İhlas çalışanlarıyla birlikte Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda piknik yaptı. Mezun olan arkadaşlarının mezuniyetlerini de kutlayan öğrenciler, okudukları şiir, fıkra ve parodilerle neşeli dakikalar geçirdi.

Bozok Erkek Öğrenci Yozgat Yurt Müdürü İbrahim Çetin, öğrencilerin sürekli ders çalışmaktan dolayı strese girdiklerini belirterek, "Finaller öncesi öğrencilerimizin üzerindeki stresi atmaları için böyle bir piknik düzenledik. Ayrıca mezun olan öğrencilerimize de bir mezuniyet töreni düzenledik" dedi.

4 yıldır Bozok Erkek Öğrenci Yurdunda barınan ve bu yıl mezun olan öğrenciler Bozok Öğrenci Yurdu'nda kalmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "4 yılımızı sevgi, saygı, ağabey-kardeş ilişkileri içerisinde tamamladık. Mutluluk içerisinde ve güzel hatıralarla mezun oluyoruz. Bize emeği geçen tüm İhlas Yurdu yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yozgat'ın yöresel yemeklerinden birisi olan testi kebabı yenirken, mezun olan öğrencilere hediyeler verildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 17:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?