6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sınavlar öncesi moral pikniği

Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, finaller öncesi pikniğe giderek moral depoladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarından sonra geri kalan zamanı kendilerine ayıran üniversiteliler, Bozok Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Çetin, belletmenler ve İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Temsilcisi Ekrem Karataş ve İhlas çalışanlarıyla birlikte Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda piknik yaptı.

Bu yıl mezun olacak arkadaşlarının mezuniyetlerini de kutlayan öğrenciler, okudukları şiir, fıkra ve parodilerle neşeli dakikalar geçirdi. Bozok Erkek Öğrenci Yozgat Yurt Müdürü İbrahim Çetin, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri pikniğin bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na denk geldiğini belirterek, yapılan kutlamalardan sonra pikniğe çıktıklarını söyledi.

Öğrencilerin sürekli ders çalışmaktan dolayı strese girdiklerini belirten Çetin, "Hem finaller öncesi öğrencilerimizin üzerindeki stresi atmaları, hem de öğrencilerimize Yozgat'ın güzelliklerini tanıtmak amacıyla böyle bir piknik düzenledik. Ayrıca mezun olan öğrencilerimizin de mezuniyetlerini kutladık" dedi.

4 yıldır Bozok Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve bu yıl mezun olan öğrenciler ise, Bozok Öğrenci Yurdu'nda kalmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "4 yılımızı sevgi, saygı, ağabey-kardeş ilişkileri içerisinde tamamladık. Mutluluk içerisinde ve güzel hatıralarla mezun oluyoruz. Bize emeği geçen tüm Bozok Erkek Yurdu yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yozgat'ın yöresel yemeklerinden birisi olan testi kebabı yenirken, mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 17:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?