6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Şişede durduğu gibi durmadı!

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde birlikte alkol alan arkadaşlar arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. Arkadaşlarından birini öldüren, birini de ağır yaralayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sorgun ilçesinde ikamet eden O.Y. (29), M.B. (29) ve F.A. (30) isimli arkadaşlar, dün Sarıkaya ilçesine giderek Mimar Sinan Caddesi üzerindeki içkili bir lokantada alkol almaya başladı.

Bir süre sonra arkadaşlarıyla tartışmaya başlayan F.A., belindeki tabancayı çıkararak karşısında oturan O.Y. ve M.B.'ye ateş etti. O.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, M.B. ise ağır yaralandı.

Sarıkaya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.B., yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra M.B.'ye ait 66 LN 929 plakalı araçla olay yerinden kaçan F.A., bu sabah saatlerinde Sorgun Karaveli Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalayarak gözaltına alındı.

O.Y.'nin cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 21:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat IP: 88.250.4.xxx Tarih : 3.02.2009 18:48:57

allah rahmet eylesin çok sevdiğimizz bi abiydi allah mekanını cenet etsin yakınlarına sabır versin suçlu cezasını seçekeceğine inanıyorum