6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Şoförlükten belediye başkanlığına

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanlığı'nda 4 ayrı belediye başkanına makam şoförlüğü yapan İsmail Biçer, aday olduğu Çiğdemli beldesinden belediye başkanlığına seçildi ve mazbatasını alarak görevine başladı.


Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediyesi'nde makam şoförlüğü yaparken, 29 Mart seçimleri öncesi görevinden istifa ederek AK Parti'den Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinden belediye başkan adayı olan İsmail Biçer, belediye başkanlığını kazandı ve bugün mazbatasını alıp düzenlenen törenle görevine başladı.


1972 yılında belediye olan Çiğdemli'nin 8. başkanı olan İsmail Biçer için, mazbatasını aldıktan sonra Çiğdemli Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi. Törene eski Belediye Başkanı Nedim Karadavut, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Görevi devreden ve Çiğdemli de dört dönem belediye Başkanlığı görevini yürüten Nedim Karadavut, "1989'dan bu tarafa kasabamızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de sizlere layık olmak için elimizden gelen gayreti gösterdik.

Öyle zannediyorum ki Türkiye'de dört dönem üst üste seçim kazanan başkan çok nadirdir. Ben burayı teslim aldığımda çamur, kaldırım taşı olmayan, içme suyu sıkıntısı olan, yolları, çeşmelir olmayan bir belediye idi. Bizler arkadaşlar olarak sizlere faydalı olmaya çalıştık. Arkadaşımız aday olup kazanmıştır. Belediyemize faydalı hizmetler getireceğine inanıyorum. Ben kimseye kırgın değilim. Bundan sonra da İsmail Biçer'e destek olarak kendisinden hizmet isteyelim" dedi.


AK Parti'den Çiğdemli Belediye Başkanı seçilen ve görevi devralan İsmail Biçer, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Nedim Karadavut'a teşekkür ederek, "Bugüne kadar Çiğdemli için çalışan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca başta başkanımız Nedim Karadavut olmak üzere bana destek veren Çiğdemli halkına faydalı olabilmek için elimden gelin gayreti göstereceğim. Karadavut'un kendisine bundan sonraki hayatında mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Kendisine bir ağabey olarak müracaatımız olacak. Kendisinin de bizlere yardımcı olacağını biliyorum" dedi.


Makam şoförlüğünden Çiğdemli Belde Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Biçer, 1984 yılında Sorgun İlçe Belediyesi'ne makam şoförü olarak göreve başladıktan sonra Belediye Başkanları Ahmet Uslu, Zühtü Acun, Ahmet Şimşek ve Yılmaz Kılıçarslan'la iki dönem olmak üzere Sorgun Belediyesi'nde tam 20 yıl görev yaptı.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 21:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?