3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Sorgun, Latif Doğan ile coştu

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şölenine katılan Latif Doğan, söylediği türkülerle Sorgunluları coşturdu.

Belediye Meydanında düzenlenen konsere Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Sorgun Kaymakam Vekili Turan Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserde Ferdi Gürses ve Mevsim Aral'dan sonra sahneye çıkan Latif Doğan, söyledikleri türkülerle Sorgunluları coşturdu.

Vatandaşların arasına katılarak türkü söyleyip halay çeken Doğan, vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Konser sonunda bir konuşma yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediyelerin görevinin sadece, temizlik, kanalizasyon ve su işleri olmadığını belirerek, "Sorgun belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. Geçtiğimiz ay içerisinde kültür merkezimizi halkın hizmetine sunduk. Bu ayda düzenlediğimiz sünnet şöleninde 400 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, konsere katılan sanatçılara birer çiçek ve plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 17:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?