7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Sorgun AKP'de başkanlık seçimi

Yozgat'ta AK Parti Sorgun İlçe Kongresi'ndeki seçimde, başkanlığa Oktay Rıfat Yılmaz seçildi.

Sorgun İlyas Arslan Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan AK Parti Sorgun İlçe Kongresi'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar ile çok sayıda partili katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde 28 Temmuz genel seçimlerinden itibaren Sorgun İlçe Başkanlığı'nı yürüten Oktay Rıfat Yılmaz, tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Rıfat Yılmaz, 28 Temmuz genel seçimlerinde AK Parti'nin Sorgun ilçesinde yüzde 71'in üzerinde bir oy aldığını belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimde bunu daha da yükseltmek olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 10:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rifat ERCİYAS IP: 212.175.180.xxx Tarih : 5.11.2008 12:12:06

Sayın Başkan ve adaşım, Şahmuratlı köyündenim, Devlet Meteoroloji İşlerinde Genel Müdürlüğünde görev yapmaktayım. 12 Ekim 2008 tarihinde yapılan İlçe başkanlık seçimini tekrar kazanmanızdan mutlukuk duyar, Yüce Allahımdan sizlere başarılar diliyorum. En yakın zaman da görüşmek üzere... saygılarımla Rifat ERCİYAS