7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Sorgun Belediye Başkanı yeniden aday

Yozgat'ın Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıklayarak, AK Parti İlçe Başkanlığı'na müracaat etti.

AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen bir basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Sorgun'a yaptığımız hizmetlerin devamı için AK Parti'den tekrar aday adayı olma gereğini duydum. Sorgun'u bu yapılacak olan seçimlerden sonra modern bir şehir haline getirmek için şahsım ve ekibimle var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şimşek, "Doğalgaz bizim zamanımızda Sorgun'a getirildi. Yaptığımız yollar ilçemize ayrı güzellik katıyor. Kaldırımlar genişletilerek vatandaşımızın ayağına çamurun değmesine engel olmaya çalıştık. Altyapı çalışmalarımıza hız verdik. Belediye olarak konut ısıtmasını üstlendik. Termal turizmde başlangıcı biz yaptık. Seracılığın geliştirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Önceki 5 yıllık iktidar zamanında 4,5 milyon YTL'lik yatırım yapılırken, bizim zamanımızda bu rakam 80 milyon YTL'yi buldu. Bu söylediğim rakamlar Sorgun'umuz için geçerlidir. İşte belediye meclis üyelerim ve partim olarak sırt sırta vererek Sorgun'da olmayacak işlere imza attık" dedi.

Belediye Başkanı Şimşek, konuşmasının ardından Sorgun İlçe Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olduğunu belirterek, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Rifat Yılmaz'a teslim etti.

Aynı gün içerisinde Belencumafakılı Belediye Başkanlığı'na Hüseyin Yüksel, Çiğdemli Belediye Başkanlığı için İsmail Biçer ve Sezai Nazlı aday adaylık formlarını ilçe başkanlığına teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?