6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sorgun ve Sarıkaya'da bayram coşkusu

Yozgat'ın Sarıkaya ve Sorgun ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşku ile kutlandı.

Sarıkaya ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, daha sonra ilçe stadyumunda devam etti.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez, Garnizon Komutanı Duran Genç, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, büyük beğeni topladı.

Sorgun ilçesinde ise sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları daha sonra Belediye Meydanı'nda devam etti. Sorgun ilçesinde yapılan kutlamalara İlçe Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Garnizon Komutanı Binbaşı Gürbüz Tokat, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra kız ve erkek öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Program halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle son buldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 18:08:59
Güncelleme :19 Mayıs 2009 Salı 18:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?