6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

SP'li adaydan İHA'ya ziyaret

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye Başkan adayı Ahmet Koçak, İhlas Haber Ajansı Yozgat Bürosu’nu ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Koçak, Yozgat'ın gelişimine yönelik 66 proje hazırladıklarını söyledi. 29 Mart seçimlerinin tüm siyasi partilere ve Yozgat'a hayırlı olması dileklerinde bulunan Koçak, "Biz kazansak da kaybetsek de kendimiz kazanmış sayıyoruz. Belediye başkanlığını kazanırsak, hazırladığımız projeleri uygulayacağız. Kaybedersek halkımız hazırladığımız projeleri seçilecek başkanlardan talep edecektir" dedi.

Belediyenin asli görevleri bulunduğunu ve bunu her belediye başkanı gibi yeni seçilecek adaylarında yapmak zorunda olduğunu dile getiren Koçak, "Yozgat Belediye Başkanı’nın asli görevlerinin dışında sosyal belediyeciği de, diğer ilçelere bir sahiplenme ve ağabeylik görevi de yapmalıdır. Yozgat'ın gelişmesini istiyorsak, mutlaka ve mutlaka ilçelerle sıkı ilişkiler içinde olunmalıdır. Ben daha önce Aydıncık Belediye Başkanlığı yaptım. Benim dönemimden önce Aydıncık halkının tamamına yakını Çorum'a gidiyordu. Biz Yozgat'a otobüs seferi düzenledik ve o günden bugüne seferler devam etmekte ve il ile ilçe arasında bir bağ kurulmaktadır. Aynı şey diğer ilçeler ile de yapılmalıdır. Yozgat Belediyesi diğer ilçelerde bulunan değerlere de sahip çıkarsa, o değerlerin daha iyi değerlendirilmesine katkı sağlarsa, ilçelerle ilişkiler daha da artar ve böylece ilin gelişimi sağlanmış olur. Bu konuda ilçelerimizdeki termal turizmin gelişmesi, il genelindeki tarihi alanlarımızın tanıtılması bunların başında gelmektedir" dedi.

Saadet Partisi olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Koçak, "Yozgat'ta seçimin AK Parti ve MHP arasında geçeceği dillendirilmektedir. 29 Mart seçimlerinde Saadet Partisi de vardır. Kimse bunu göz ardı etmesin" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 14:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?