3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Spor aletlerine büyük ilgi

Yozgat Belediyesi tarafından Kent Park’a yerleştirilen kondisyon aletleri her kesimden büyük ilgi görüyor.


Son yıllarda spora büyük bir ilginin olduğu Yozgat'ta vatandaşların faydalanmaları için Kent Park’a yerleştirilen kondisyon aletleri, özellikle spora meraklı olan bayanların akınına uğruyor.

Yozgatlıların spora büyük önem verdiklerini ve spor yapmayı sevdiklerini belirten Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, "Sporun önemini bilen halkımız için parklarımıza kondisyon aletleri yerleştirdik. Vatandaşlarımız istedikleri zaman gelip burada sporlarını yapabiliyorlar" dedi. 50 bin metrekare alan içerisinde bulunan Kent Park’ta ayrıca 900 metre yürüyüş parkurunun bulunduğunu ifade eden Başkan Başer, "Halkımız çocuklarıyla birlikte parkımıza gelerek hem çocuklarını eğlendiriyor hem sporunu yapıyor hem de dinleniyor" şeklinde konuştu.


Açık hava kondisyon parkından memnun olan vatandaşlar ise spor salonlarında olmayan imkanı kondisyon parkında bulabildiklerini belirterek, "Sabah ve akşam saatlerinde parka gelerek yürüyüş yapıyoruz. Ardından da kondisyon aletleriyle çalışıyoruz" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 14:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enis b IP: 193.255.253.xxx Tarih : 9.07.2007 15:48:37
ha şöyle ya.şimdiye kadar niye yapılmadı hayret.büyk illerin hepsinde var ama bizde yopk çünkü park kültürümüz yok.bu aletlerin sadece bu parkta değil tüm parklara yerleştirilmesi gerekişyor