5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Spor salonu inşaatı tamamlandı

SORGUN BİN KİŞİLİK SPOR SALONU TAMAMLANDI

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Ak Parti il Başkanı Yusuf Başer, Sorgun İlçesinde inşaatı tamamlanan bin kişilik spor salonunda incelemelerde bulundu.

Spor salonunda bir açıklama yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, sadece Yozgat merkez değil, tüm ilçelerine spor tesisleri yapıldığını belirterek "Sorgun ilçemizde, Sarıkaya ilçemizde hem spor salonu hemde sentetik çim olarak futbol sahalarımız tamamlandı ve halkımızın hizmetine sunuldu. Sorgun Spor Salonumuzda şuan tamamlandı. Mart ayı içerisinde hizmete açılacak, Mayıs ayı içerisinde de Yozgat, Sarıkaya ve Sorgun spor salonlarında basketbol müsabakaları düzenlenecek" dedi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Sorgun'da tamamlanan Spor Salonunun yapılmasında merhum İlyas Arslan'ın büyük emeklerinin bulunduğunu belirterek, "Merhum Milletvekili arkadaşımız İlyas Arslan spor salonunu talep etmiş ve temeli atılmıştı. Bu gün salonumuz uluslar arası müsabakaların yapılabileceği bir spor tesisi olmuştur. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun" diye konuştu.

SORGUN BİN KİŞİLİK SPOR SALONU TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 17:58:05
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 18:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?