30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

STK'lardan destek istedi

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI STK'LARDAN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Yozgat milletvekili adayları, sivil toplum kuruluş (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Çapanoğlu Kentpark Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekillerinden birinci sıra adayı ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, 4. sıra adayı Abdülkadir Akgül, Ertuğrul Sosyal, Yusuf Başer ile Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, işadamı Bilal Şahin ve Yozgat'ta faaliyet gösteren STK başkanları ile temsilcileri katıldı.

12 Haziran Genel Seçimleri’nde STK temsilcilerinden destek isteyen AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Türkiye'nin iyi bir istikrar yakaladığını ve bu istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi. AK Parti’nin gündeminde yeni bir anayasa bulunduğunu dile getiren Bozdağ, "12 Haziran Genel Seçimleri, Türkiye'nin önünün açılması için bir milat olacaktır. Önümüzdeki bu seçim, yeni ve sivil bir anayasa için çok önemlidir" dedi.

Bozdağ, daha önce hazırlanan darbe anayasası ile parti ve sivil toplum örgüt tüzüklerinin aynı olduğunu belirterek, "Bugün ülkemiz siyasi parti mezarlığına dönmesi bu tüzüklerin aynı olmasından dolayıdır. AK Parti, MHP, CHP ve tüm diğer partilerin amblemleri ve bir kaç maddelerinin dışında diğer maddelerini tamamı aynıdır ve aynı olmak zorundadır. STK'ların durumu da aynıdır. Bunlar yeni anayasa ile değişecektir" diye konuştu

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI STK'LARDAN DESTEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 13:00:02
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 16:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?