6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Süleyman Bağcı adaylığını açıkladı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Süleyman Bağcı, kentin en iyi hizmeti alması için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Yozgat'ta 14 Haziran Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti Yozgat İl Kongresi öncesi Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Vip Salonu'nda bir toplantı düzenleyen Süleyman Bağcı, adaylığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda bir yenilenmeye ve değişime ihtiyaç olduğunu, bununda uzun bir süredir konuşulduğunu söyleyen Bağcı, "Bizlerde AK Parti'ye gönül veren arkadaşlarımızla uzun süreden beri yaptığımız çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda karara vardık. Dürüst, ilkeli ve seviyeli bir siyaset anlayışının egemen olduğu bir teşkilat oluşturmak için 14 Haziran 2009 tarihinde yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde, Yozgat'ın genel menfaatleri doğrultusunda 4 milletvekilimizle, bakanlarımızla olumlu ve uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Onların engin tecrübelerinden ve siyasi pozisyonlarından istifade ederek Yozgat merkez, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizin iyi hizmet alması için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 18:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?