30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Sürmeligaz’dan taksit kampanyası

YOZGAT SÜRMELİGAZ’DAN KREDİ KARTINA 12 TAKSİT KAMPANYASI

Yozgat Sürmeligaz, doğalgaza yeni abone olacak vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak için kredi kartına 12 ay taksit kampanyası başlattı.

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü Mehmet Yılmazsoy, Yozgat'ta 2006 yılında başlattıkları altyapı yatırım ve işletme çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, kredi kartına 12 ay taksit kampanyası başlattıklarını, yeni abone olacak vatandaşlara abone ve güvence bedelinde ödeme kolaylığı sağladıklarını ve bu kampanyanın yıl boyu süreceğini söyledi.

Taksitli abonelik uygulamasının başlıca amacının yakıtlar arasında en temiz, en ucuz ve en konforlu yakıt olan doğalgazın kullanımının yaygınlaşması ve Yozgat halkının bütçesini zorlamayacak ekonomik kolaylık sağlamak olduğunu ifade eden Yılmazsoy, "Bilindiği gibi doğalgaz üretim, ısıtma, sıcak su ve pişirme ihtiyaçlarının tamamını kesintisiz olarak karşılayan, çevreye zarar vermeyen, en ekonomik yakıt olması, konutlarda, işyerlerinde ve sanayide kullanımda büyük ekonomik avantajlar sağlamaktadır. Isınma, mutfak ve sıcak su ihtiyaçlarının en ucuz ve konforlu yakıt olan doğalgaz ile karşılanması durumunda abonelerimizin yıllık yakıt kullanımlarında yaklaşık bin lira tasarruf sağlayacaktır" dedi.

Abonelik için talep edilen abone ve güvence bedelleri bu kampanya çerçevesinde peşin fiyatına 12 ay'a varan taksitlerle kredi kartı ile ödeneceğini vurgulayan Yılmazsoy, "Abonelik ve güvence bedelleri toplamına 12 ay, sadece abonelik veya sadece güvence bedellerine ise 6 ay taksit yapılacak. Kampanya bu ay itibariyle başlamış olup Ocak ayında abone olacaklara 12, Şubat ayında abone olacaklara 11, aylar ilerledikçe kampanya çerçevesinde uygulanacak taksit sayısı azalacaktır. Bu sebeple vatandaşlarımızın taksit yaptırmada erken davranmalarının kendileri için ödeme kolaylığı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 17:43:00
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 19:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?