7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

TAKBİS çalışmaları devam ediyor

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Tapu ve Kadarstro Bilgi Sistemi (TAKBİS) çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Hüseyin Tanrıkulu , e-Devlet projesinin alt bir projesi olan, tapu ve kadastroyu ilgilendiren TAKBİS çalışmalarında bölge olarak belirli bir mesafe aldıklarını söyledi.

Tanrıkulu, "Genel müdürlüğümüzün desteği ile Yozgat, Çorum ve Sungurlu ilçemizde TAKBİS çalışmalarını uygular durumdayız. Diğer 25 müdürlüğümüzün 14'ünde vergi girişlerimiz hızla devam etmektedir. Kalan 11 müdürlüğümüzde ise personel eksiği ve diğer sorunlardan dolayı gecikme söz konusudur. Bizim hedefimiz yıl sonuna doğru bu çalışmaları sonlandırıp teknik altyapı ve telekomünikasyon bağlantıları içerisinde genel müdürlüğümüzü bilgilendirerek ihaleye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Bölge olarak TAKBİS çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Tanrıkulu, "Çalışmaların tamamlanmasıyla işlemler sıhhat ve emniyet kazanacaktır. Dolaysıyla vatandaşında hak kaybı önlenmiş, yapılan işlemlerde hızlanmış olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 16:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?