6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Tarihi konakta çiğ köfte partisi

Yozgat Bozok Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme ikinci öğretim son sınıf öğrencileri Tarihi Hayri İnal Konağı'nda çiğköfte partisi düzenleyip stres attı.

Tarihi Hayri İnal Konağı'nda düzenlenen çiğköfte partisine Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Soner Taslak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler adına bir açıklama yapan Doğan Sungur, yaklaşan final sınavları öncesi ders stresinden uzaklaşmak ve gönüllerince bir gece geçirmek için çiğköfte partisi düzenlediklerini belirterek, "Gecemize katılan Rektörümüz Prof. Dr. İnci Varinli'ye, Belediye Başkanımız Yusuf Başer'e, Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Soner Taslak'a teşekkür ediyorum" dedi.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli ise, böylesine sıcak ve samimi bir ortamda öğrenci ve öğretim üyeleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu tür organizasyonların öğrencilerin birlik ve beraberliğinin pekişmesi ve motivasyonlarının artması açısından çok önemlidir. Üniversitemiz gelişim süreci içerisinde her geçen gün eğitim öğretimin ve donanım açısından kalitesini artırırken sosyal etkinliklere de önem vermektedir" dedi.

Gecede çiğköfte ve ayran ikramının yanı sıra bağlama eşliğinde birbirinden güzel türküleri hep bir ağızdan söyleyen öğrenciler doyasıya eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 13:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?