7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Terminal İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, belediye tarafından yaptırılan Terminal İş Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Terminal İş Merkezi'nin tamamlanmak üzere olduğunu ve önümüzdeki ay içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.

Başer, "Terminal İş Merkezi görünümü ve estetiği ile Yozgat'a farklı bir görünüm kazandırmıştır. 25 işyeri ve 26 metre yüksekliğinde kule üzerindeki işyerinden oluşan iş merkezi 1,2 milyon YTL'ye ihale edilmişti. İnşaat tamamlanmak üzeredir. İş merkezimizi Atatürk'ün Yozgat'a geliş tarihi olan 15 Ekim tarihinde resmi olarak açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

İş merkezinde bulunan işyerlerinin tamamının kiraya verildiğini ve peşin alınan kira gelirleri ile inşaatın yürütüldüğünü ifade eden Başkan Başer, "Burada Yozgatlı mimar ve mühendislerimizin büyük emeği bulunmaktadır. Kule üzerinde bulunan 500 kişinin yemek yiyebileceği lokanta ve kafeterya dışında diğer işyerleri tamamen dolmuş ve işletmeye açılmıştır. Terminal İş Merkezimizin Yozgat'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 22:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?