5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Testi kebapları yarıştı

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Sürmeli Festivali etkinlikleri kapsamında Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği "En Güzel Testi Kebabı" yarışması düzenledi. 

Yozgat Lisesi bahçesinde düzenlenen ve 7 lokantanın katıldığı yarışmayı Yozgat Valisi Gökhan Sözer, Kayseri Valisi Osman Güneş, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, Yozgat Milletvekilleri, Mehmet Çiçek, İlyas Arslan, Yaşar Öztürk, Emin Koç, Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar ve çok sayıda davetli izledi. 

Yarışma sonunda 66. Kebap Salonun tarafından hazırlanan Testi Kebabı jüri üyeleri tarafından birinci, Bozkurt Köfte Salonu tarafından hazırlanan Testi ikinci, Et Sarayı tarafından hazırlanan Testi Kebabı üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara birer altın hediye ve katılma belgeleri verildi. 

Belediye Başkanı Yusuf Başer, Testi Kebabı'nın Yozgat adına tescilinin yapıldığını ve resmi gazetede yayınlandığını belirtti. Başer, "Testi Kebabı yarışması sürekli düzenleniyordu fakat ilk defa tescilli olarak bu yarışma düzenlenmiştir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 17:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?