5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

TSO'dan başarılı öğrencilere ödül

YOZGAT TSO YGS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Yükseköğretime Geçiş Sınav'ında (YGS) Yozgat'ta dereceye giren Maltepe Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Yozgat TSO'da düzenlenen ödül törenine TSO Başkan Vekili Mesut Açıkgöz, Yozgat Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner ve YGS'de Yozgat'ta dereceye giren öğrenciler katıldı. Yozgat TSO Başkanvekili Mesut Açıkgöz, Yozgat'ın eğitimde çok geri olduğunu belirterek, "Bu yılki tesellimiz ise sıralamamızın Türkiye genelinde daha gerilerden 56'ıncı sıraya yükselmemizdir. Bu sevindirici bir gelişmedir. Yapılan çalışmalar doğrultusunda başarı grafiği her geçen yıl yükseliyor. Bu yükselişte dershanelerin de büyük katkısı vardır. İlimizde uzun yıllar eğitim hizmeti veren Maltepe Dershanesi, kaliteli eğitim kadrosu ile büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Bu özverili çalışmaların meyvelerini de almışlardır. Maltepe Dershanemizi ve sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Biz önümüzdeki yıllarda ilk 10 içerisinde görmek istiyoruz" dedi.

Başarılı öğrencilerin tüm sivil toplum kuruluşları ve kurumlar tarafından desteklenmesi gerektiğini ifade eden TSO Başkanvekili Açıkgöz, " Bu ödüllendirmeler, gelecekte diğer öğrencileri teşvik edecektir. Bizde TSO olarak başarılı öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Öğrencilerimizin başarılarının bundan sonrada artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner'de, göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı TSO Başkanvekili Açıkgöz'e teşekkür ederek, bir hediye verdi. Altıner, Yozgat genelinde 9 şube ile dershane hizmeti verdiklerini belirterek, "Dershanemize kayıtlı öğrencilerimize en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Yozgat Merkezde 3 dalda 3 il birinciliği dershanemize aittir. Yine ilçelerimizde ilçe birinci ikinci ve üçüncüleri bulunmaktadır. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı TSO ve sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YOZGAT TSO YGS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 17:51:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 22:40:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?