5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

TSO'dan MOBESE desteği

BOĞAZLIYAN TSO'DAN SARIKAYA MOBESESİ İÇİN 5 BİN TL DESTEK

Yozgat'ın Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Sarıkaya ilçesine kurulacak MOBESE için başlatılan yardım kampanyasına 5 bin TL bağışta bulundu.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez öncülüğünde ve Sarıkaya İlçesi Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği organizasyonu ile hayata geçirilecek olan MOBESE sistemi için en yüksek bağışı Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası yaptı. Yaklaşık 200 bin TL maliyetli MOBESE sistemi için maddi kaynak arayışına giren yetkililer, bunun 150 bin lirasının ilçe esnafından , 50 bin lirasının siyasi ve sivil toplum kuruluşlarından karşılanacağını ifade ederek, tüm Sarıkaya halkını destek olmaya çağırmıştı. Mobese bağış kampanyası devam ederken en büyük yardım komşu ilçe Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan geldi. Boğazlıyan TSO Yönetim Kurulu üyeleri Osman Gözan ,Cemal Koçak ve Abdullah Güngör İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yağmur'u ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gözan Boğazlıyan TSO olarak MOBESE sisteminde üzerlerine düşeni yaparak 5 bin TL bağışta bulunduklarını söyledi.

Duyarlı davranışından dolayı TSO yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yağmur, Tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olması dileğinde bulundu. İlçenin işlek yerleri ön planda olmak üzere ilk etapta 24 kameranın yerleştirilmesinin düşünüldüğü sistemle Sarıkaya'da 24 saat tüm hareketler izlenebilecek. İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez' in önderliğinde yürütülen kampanya çerçevesinde Mobese için dernek hesabında 55 bin TL para birikti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 18:16:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?