5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

TSO'dan yardımlara devam...

YOZGAT TSO ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımlarını sürdürüyor.

Yozgat TSO, il merkezinden sonra ilçelerde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını gideriyor. TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasibi Mesut Açıkgöz ve Oda Sekreteri Ziya Saydam, ilçeler için hazırlanan kırtasiye malzemelerini ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti. TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Açıkgöz, her yıl yaptıkları ve geleneksel hale getirdikleri kırtasiye yardımlarını bu yılda sürdürdüklerini belirterek, " Önceki gün Yozgat merkezde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere

toplam 560 adet paket kırtasiye yardımı okul müdürlerine teslim edilmişti. Bu günde dağıtım ağını genişleterek ilçelerimize geldik. Önümüzdeki yıllarda ilçe ve köylerimize bağlı okullara ağırlık vermeyi hedefliyoruz. Oda olarak öğrencilerimizin vatanına milletine hayırlı birer vatandaş olarak yetişmesi için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz" dedi.

Hazırlanan kırtasiye paketleri teslim alan Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedrettin Bozkurt, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı bu girişimini çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, çok duygulandığını ifade etti. 25 adet kırtasiye paketini teslim alan Bozkurt, Oda Genel Sekreteri Ziya Saydam'a bu nazik girişimlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra yardım paketlerinin dağıtımı için Aydıncık ilçesine geçildi. Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol'a teslim edilen paketler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak okullara gönderildi. Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyol'da yaptıkları yardımlardan dolayı TSO yetkililerine teşekkür etti.

Yine TSO tarafından kardeş okul olarak belirlenen Saraykent ilçesine bağlı Altınsu Köyü ilköğretim okuluna da 50 adet yardım paketi teslim edildi.

YOZGAT TSO ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 22:38:02
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 14:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?