5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Üst geçit için yol kapattılar

ÜST GEÇİT İSTEYEN ÖĞRENCİ VE VELİLER YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Yozgat'ta sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği Erdoğan Akdağ Kavşağı'nda, öğrenciler ve mahalle halkı üst geçit yapılması için eylem yapıp, yolu trafiğe kapadı.

Geçtiğimiz hafta E-88 Karayolu Erdoğan Akdağ Mahallesi Erdoğan Akdağ Kavşağı'nda bir ambulansın ilköğretim 3. sınıf öğrencisine çarparak ağır yaralanmasının ardından olayı protesto etmek için toplanan öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri, yolu bir süre trafiğe kapattılar. 'Üst geçit istiyoruz' sloganlarıyla ve pankartlarıyla yolu trafiğe kapatan vatandaşlar, kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, her kaza sonra üst geçidin gündeme geldiğini ve daha sonra unutulduğunu söylediler.

Öğrenci velileri, çocuklarının okula gidip gelirken endişelendiklerini ifade ederek, "Yetkililerin biran önce buraya çözüm bulmalarını istiyoruz. 15 gün içerisinde üst geçit yapılmazsa, daha büyük eylem yapacağız" dediler.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fazlı Öngel ve trafik ekipleri, öğrenci ve mahalle sakinlerini ikna ederek yolu trafiğe açtı.

ÜST GEÇİT İSTEYEN ÖĞRENCİ VE VELİLER YOLU TRAFİĞE KAPATTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 19:05:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 22:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?