5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Uyarılara kulak asan yok

Yozgat Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Arabacı, şehir merkezinden geçen E-88 Karayolu’nda başlayan köprülü kavşak inşaatı nedeniyle, vatandaşlardan özveri beklediklerini söyledi.

6 Haziran 2005 tarihinde temeli atılan ve 180 gün içerisinde tamamlanması planlanan köprülü kavşak inşaatı için inşaat alanı barikatlarla çevrilirken, trafik de tek şeritten verilmeye başlandı.

Ancak karşıya geçmek isteyen yayalar, inşaat alanını dolaşmak yerine hiçbir tehlikeye aldırmadan barikatların üzerinden atlayarak, karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor.

Yozgat Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Arabacı, inşaat nedeniyle trafik komisyonunda alınan karar doğrultusunda trafiğin tek şeritten verildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızdan can güvenlikleri için biraz özveri bekliyoruz. Bazı vatandaşlarımız barikatların üzerinden aşarak karşıya geçmeye çalışıyor. Ancak geçiş sıralarında dengelerini kaybettikleri için hareket halindeki araçların önüne düşebiliyorlar. Barikatların üzerinden aşmaya çalışan vatandaşlarımızdan 200-300 metre yürümelerini, can güvenliklerini tehlikeye atmamalarını ve kazalara meydan vermemelerini istiyoruz. Her nimetin bir külfeti olacaktır. Bu nedenle inşaat tamamlanıncaya kadar vatandaşlarımızdan özveri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 11:53:52
Güncelleme :18 Temmuz 2005 Pazartesi 16:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?