6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Vali: Balık tutmayı öğretiyoruz!

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yaptığı yardımların gayesinin insanlara balık vermek yerine balık tutmayı öğretme yönünde olduğunu söyledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf toplantısına katılan Yozgat Valisi Amir Çiçek, vakıf aracılığı ile devletin şefkat eli ve güler yüzünün vatandaşa ulaştırıldığını belirterek, "Biz hiçbir zaman vatandaşımızın mutsuz, 4 duvar arasında kalmasını istemeyiz. Devletimiz babalık görevini yaparak insanları mutlu edip onların yanında olacaktır. Bizlerin görevi de bütün vatandaşlarımızı huzurlu ve mutlu etmeyi sağlamaktır" dedi.

Yapılan yardımlarla vatandaşları üretici haline getirmeye çalışıldığını söyleyen Vali Çiçek, "Özellikle gençlerimizi hazır yiyici değil, yaşamını idame etmesi ve iş kurumasını sağlayacak yardımlarda bulunalım. Kendi üretsin ve kendi geçimini sağlasın istiyoruz. Yakacak yardımıyla ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık. Biz kar yağarken kömür dağıtmıyoruz. Kış öncesi vatandaşın yakacak ihtiyacını karşılıyor. Vakıf olarak biz ihtiyaç sahibi herkese yardım yapıyoruz. Vakıfta görevli personelde her vatandaşa güler yüzlü davranmak zorunda. Hiçbir şekilde vakfa gelen insanı mutsuz etmeyecek, onların onurunu zedelecek davranışta bulunmayacak" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 16:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?