7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Vali Amir Çiçek Yerköy'de

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yerköy Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, "Sağlık konusunda vatandaşa hizmetin en iyisini sunmak zorundayız" dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yerköy Kaymakamı H. Mehmet Kara ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uyanık ile birlikte Yerköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, Başhekim Dr. Sayit Usul'dan bilgi aldı.

Başhekim Usul, Yerköy Devlet Hastanesi'nin çok geniş bir çevreye hizmet ettiğini belirterek, "Yeni atanan uzman doktorlarımızla birlikte tüm hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hastanemizin fiziki yapısı yeterli olmadığı için geçen yıl başlatılan ek bina inşaatımız hızla devam etmektedir. 2009 yılının sonunda ek binanın hizmete açılması planlanmaktadır. Ek binanın hizmete açılmasıyla birlikte hizmet kalitemiz daha da yükselecektir" dedi.

Vali Amir Çiçek'e Yozgat'ta sadece Yerköy Devlet Hastanesi'nde uygulanan Hasta Kartı'ndan da bahseden Başhekim Usul, hastaneye kayıt yaptıran hastalara Hasta Kartı verdiklerini belirterek, "Hasta kartı olan vatandaşlarımız hastaneye geldiklerinde poliklinik sırasına girmeden, kendileri hangi poliklinikten sıra almak istiyorlarsa bu kart sayesinde alabilmektedir. Kartı olmayan hastalar ise sıraya girip poliklinik sıralarını almaktadır. Bu sistem hasta ve hasta yakınlarının uzun süre kuyrukta beklemesini önlemiştir. Vatandaşımızda Hasta Kart uygulamasından memnun kalmaktadır" dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yerköy Devlet Hastanesi'nin fiziki yapısının yetersiz olduğunu ve ek binanın biran önce tamamlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Vali Çiçek, "Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek zorundayız. Özellikle sağlık konusunda hizmet aksatılamaz" dedi.

Vali Çiçek ve beraberindekilerle birlikte Yerköy Devlet Hastanesi ek binasında da incelemelerde bulunduktan sonra Yerköy ilçesinden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 09:33:25
Güncelleme :23 Ekim 2008 Perşembe 09:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?