7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Vali Amir Çiçek'ten iftar yemeği

Yozgat Valisi Amir Çiçek, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek tarafından Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk, AK Parti Yozgat milletvekilleri Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Belediye Başkanı Yusuf Başer, vali yardımcıları, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Vali Amir Çiçek, bir ilin bir yörenin gelişmesi için mutlaka birlik ve beraberliğin olması gerektiğini belirterek, "Ramazanda verilen iftar yemekleri de birlik ve beraberliğe, kaynaşmaya vesile olmaktadır" dedi.

Yozgat'ta birlik ve beraberliğin sağlanmasıyla birlikte gözle görülür gelişmelerin yaşanmaya başlandığını belirten Vali Çiçek, "Bugün ilimize birçok yatırımlar yapılmaktadır. Biz İl Özel İdaresi olarak yol konusunda büyük başarı elde ettik. Geçen yıl hedefimizin çok üzerine çıkarak bin 200 kilometre KÖYDES programında yol yaptık. Bu yıl yine 310 kilometre olan köy yollarını tamamladık, 400 kilometreye yaklaştık. Karayollarında da durum aynı şekilde devam etmektedir. Özel İdare tarafından Yozgat-Çalatlı köyü arasındaki 14,5 kilometre duble yol çalışmaları yapılmakta, yine karayolları tarafından Sorgun-Yozgat, Yerköy-Yozgat arasında çalışmalar hızla devam ediyor. Önümüzdeki yıl Sorgun, Sarıkaya ve Boğazlıyan arasında bölünmüş yol çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Yapılan bu çalışmaların hepsinin birlik beraberlik içerisinde yapıldığına değinen Vali Çiçek, "Yozgat için yapılacak olan güzel işlerde herkesi bir ve beraber görmek bizi mutlu etmektedir. Yozgat halkının tek eksik bir yönü var, oda girişimciliği yok. İnşallah girişimcilik yönünü de geliştireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 16:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM ÇAKICI IP: 81.214.40.xxx Tarih : 19.09.2008 00:51:35

ASLINDA YOL DOĞRU BİR YATIRIM; GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR. FAKAT YOLUN ÇİFT ŞERİT OLMASINA GEREK YOK YALNIZ TEK ŞERİT OLSUN YETER! DOĞUYA GİDEN BİR ŞEY YOK ORADAN KAÇIŞ ŞEKLİNDE BİR HAREKET VAR. SON NÜFUS SAYIMLARININ SONUÇLARINA GÖRE; YOZGAT VE DEVAMINDA SİVAS-ERZİNCAN-ERZURUM-KARS-ARDAHAN TÜRKİYE'NİN EN ÇOK GÖÇ VEREN İLLERİ. TABİİ BUNDA BU VE BUNDAN ÖNCEKİ -DİKKAT EDİN- AMERİKAN GÜDÜMÜNDEKİ ÖZALLI VE AKP Lİ SAĞ İKTİDARLARIN PAYI BÜYÜK. ÇÜNKÜ İRAN'DAKİ İSLAMİ DEVRİM SONUCUNDA AMERİKAN VE AVRUPA POLİTİKALARINA DESTEK AMACIYLA BU ÜLKEYLE TÜM İLİŞKİLERİMİZİ KESMİŞ DURUMDAYIZ. DURUMUN FARKINA VARAN VE BİRAZ OLSUN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN ERBAKAN VE ECEVİT HÜKÜMETLERİNİN BAŞINA GELENLERİ İSE HEPİMİZ BİLİYORUZ. GARİP OLAN BÜTÜN BU YAŞADIKLARINA RAĞMEN YÖRE HALKININ SON İKİ SEÇİMDE AB VE ABD'YE KARŞI MUTLAK TESLİM OLMUŞ AKP' YE OY VERMELERİ. TAMAM; "HEM AĞLARIM HEM GİDERİM " DE BU KADARINA DA PES DOĞRUSU!...