3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Vali Amir Çiçek'ten ziyaret

Yozgat Valisi Amir Çiçek, bakacak kimsesi olmadığı için Yaşlılar ve Özürlüler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne alınan 220 kiloluk Fahriye Göktaş'ı ziyaret etti.

Aşırı kiloları nedeniyle yatağından kalkamayan ve kimsesi olmadığı için harabe bir evde yaşam mücadelesi veren 66 Yaşındaki Fahriye Göktaş, İhlas Haber Ajansı tarafından yapılan haber üzerine Yozgat Yaşlılar ve Özürlüler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi.

Bugün Yozgat Valisi Amir Çiçek, tarafından ziyaret edilen Göktaş, rehabilitasyon merkezine alınmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yozgat Valisi Amir Çiçek, devletin babalık görevini yerine getirdiğini ve Fahriye Göktaş'a sahip çıktığını belirterek, "Bizim bazen duymadığımız, görmediğimiz yardıma muhtaç vatandaşlarımız olabilir. Bu insanlar önce kendi kendilerine dayanışma içerisinde olmalıdır. Eğer kendi gücünü aşıyorsa devlet yetkililerine bildirmeli, biz onlara yardımcı oluruz. Fahriye Göktaş'ın durumunu öğrendiğimde çok üzüldüm, hemen harekete geçerek sağlık görevlilerimizi görevlendirdim. Biz bu vatandaşımıza kimsesiz olmadığını, devletinin olduğunu ve kendisine devletin bakacağını anlattık. Şu anda bu Fahriye Göktaş'ın tüm ihtiyaçları karşılacak, tedavisi yaptırılacak, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi.

Vali Amir Çiçek, daha son rehabilitasyon merkezinde kalan tüm yaşlı ve özürlüleri ziyaret ederek dertlerini dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 15:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?