6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Vali Çiçek Boğazlıyan'da

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Boğazlıyan ilçesine bağlı Sırçalı beldesini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

Sırçalı Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Amir Çiçek, Belediye Başkanı Tamer Gümüş, Avrupa Sırçalılar Derneği Başkanı Erhan Tanış, Sırçalı Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet İlbay ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Belediyede bir açıklama yapan Yozgat Valisi Çiçek, Sırçalı beldesinde çok sayıda gurbetçi vatandaşın bulunduğunu belirterek, "Gurbetçi vatandaşlarımızın beldenin güzelleşmesi ve kalkınması için çaba sarf ettiğini görüyoruz. Gurbetçi vatandaşlarımızın memleketlerini unutmadıklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Fakat gelecek nesillerimizin de buraları unutmamaları için güzel çalışmaların yapılması gerekmektedir" dedi.

Vali Amir Çiçek, daha sonra gurbetçi vatandaşlar tarafından beldede oluşturulan 400 hektar büyüklüğünde oluşturulan ağaçlandırma sahasında incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek, burada yapılan ağaçlandırma çalışmasının örnek bir çalışma olduğunu belirterek, herkesin mutlaka bir fidan dikerek ağaçlandırmaya katkı sağlaması gerektiğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?