6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Vali Çiçek Çayıralan'da

VALİ AMİR ÇİÇEK'TEN ÇAYIRALAN İLÇESİNE ZİYARET

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Çayıralan ilçesini ziyaret ederek, bir dizi açılışlara katıldı.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, eşi Hülya Çiçek ve beraberinde bulunan İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve bazı kamu kurum yöneticileriyle birlikte ilk olarak Çayıralan ilçesine bağlı Çokradan Beldesi Şehit İsmail Genç İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte akıllı sınıfta matematik dersi dinleyen Vali Çiçek, daha sonra Çayıralan ilçesine geçerek önce İlçe Jandarma Komutanlığı'nı daha sonra ise kaymakamlığı ziyaret etti. Vali Çiçek, burada Umut Engel Tanımaz Projesi kapsamında sağlanan 3'ü akülü, 8'i tekerlekli olmak üzere 11 adet sandalyeyi engellilere dağıttı.

Çayıralan İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde kurulan MOBESE sisteminin açılış törenine de katılan Vali Çiçek, Çayıralan ilçesine MOBESE'nin kurulup hizmete girmesiyle il genelinde bu sayının 10'a yükseldiğini ve sadece 4 ilçede MOBESE'nin olmadığını söyledi. Vali Çiçek, "Teknolojinin güvenlik alanında da önemli ve yararlı hizmetler verdiğini görmekteyiz. MOBESE sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 'İş Kurma Projesi' kapsamında kurulan örnek işyerinin açılışını da yapan Vali Çiçek, daha sonra Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin'i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çayıralan ziyaretinden sonra Aşağı Tekke köyünde bulunan Hayri Yıldız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na geçerek Boeing Firması'nın desteğiyle kurulan 'Bilişim Teknoloji Sınıfı'nın açılışını yapan Vali Çiçek, Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin'in desteğiyle sınıfın kurulduğunu ifade ederek, ''İleriki yıllarda bir bakmışsınız bu çocuklar Boeing'te mühendis olarak karşılarına çıkacak ve buralarda çalışacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından sınıf gezildi.

VALİ AMİR ÇİÇEK'TEN ÇAYIRALAN İLÇESİNE ZİYARET
VALİ AMİR ÇİÇEK'TEN ÇAYIRALAN İLÇESİNE ZİYARET
VALİ AMİR ÇİÇEK'TEN ÇAYIRALAN İLÇESİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 13:08:00
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 23:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?