5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Vali Çiçek gazetecilerle buluştu

YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN GAZETECİLERE YEMEK

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, tüm ilçeler ve il merkezinde çalışan gazetecilere akşam yemeği verdi.

Galata Çamlık Otelde düzenlenen yemeğe Vali Amir Çiçek'in yanı sıra Eşi Hülya Çiçek, Vali Yardımcıları Atilla Selami Abban, Hüseyin Konak, Erdoğan Turan Ermiş ve il genelinde çalışan gazeteciler katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Vali Çiçek, 10 Ocak tarihinin Çalışan Gazeteciler günü olduğu gibi aynı zamanda mülki amirlerin günü de olduğunu belirterek, "Bu güzel rastlantıda birlikte olalım istedim. Gazetecilerin çok zorlu bir görevi fedakarca yaptığını biliyorum. İlimizde gazeteciler, yaşanan olayları objektif ve doğru olarak kamuoyuna bildirmektedirler. Buda bizi mutlu ediyor. Basın Olarak geçek neyse, ne varsa ayna gibi yansıtıyorsunuz. Bizler o aynadaki görüntüleri, gerçekleri alıp, yanlışlar eksiklikler varsa veya düşüncelerimiz varsa onları yönetim içerisine koymaya çalışıyoruz. Yapabildiklerimiz bizim için güzel oldu ama katamadıklarımız olduysa bu bizim eksikliğimizdir" dedi.

Vali Çiçek, yemekten sonra basın mensupları ile uzun süre sohbet etti.

YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN GAZETECİLERE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 17:01:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 23:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?