7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Vali Çiçek halkın derdini dinledi

Yozgat Valisi Amir Çiçek tarafından ayda iki defa düzenlenen 'Halk Günü Toplantısı'na katılan vatandaşların büyük çoğunluğu iş istiyor.

Yozgat Valisi Amir Çiçek tarafından İl Özel İdare Meclis Salonu'nda düzenlenen halk günü toplantısına 20 vatandaş katıldı. Vatandaşların büyük çoğunluğu iş isterken, bir kısımda sağlıktan yararlanmak için yeşil kart talebinde bulundu.

Vatandaşların sorunların tek tek dinleyen Vali Amir Çiçek, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu ve babalık görevini yapacağını söyledi. Çiçek, "İşsiz vatandaşlarımıza iş bulmak için gayret sarf edeceğiz. Yeşil kart ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kanunlar çerçevesinde yeşil kart mutlaka verilecektir" dedi.

Bazı vatandaşların yeşil kart ile farklı beklentilere girdiğini ifade eden Vali Çiçek, "Yeşil kart sadece sağlık için kullanılmaktadır. Bu nedenle süresi dolan kartların yenilenmesinde tekrar inceleme yapılmakta ve kanuna aykırı olanlar iptal edilmektedir. Devletimiz muhtaç olan insanlarımızın her zaman yanındadır, bundan sonra da olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 17:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?