6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Vali Çiçek'ten hayırlı olsun ziyareti

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Boğazlıyan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Özdal'ı ziyaret etti.

Boğazlıyan Belediyesi'ni ziyareti sırasında bir açıklama yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey için düzenlenen anma töreni için Boğazlıyan'a geldiklerini söyledi.

Vali Çiçek, "Anma töreninden sonra bir dizi ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretlerden bir tanesi de 29 Mart Mahalli İdareler seçiminde tekrar başkan seçilen Mustafa Özdal beye hayırlı olsun ziyaretidir. Belediye başkanımızı kutluyoruz, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Boğazlıyan ilçesinin gelişen ilçelerden biri olduğunu belirten Vali Amir Çiçek, "Boğazlıyan'ın gelişmesi için altyapısı var, büyük şehre yakın, jeotermal konusunda, yatırım konusunda, tarım ve hayvancılık konusunda, bu bölge hareket halinde bir bölgedir. En kısa zamanda Boğazlıyan istediği düzeye gelecektir. Belediyelerden istediğimiz tek şey, şehirleri artık modern yapabilmek, imara uygun hale getirip, vatandaşa güzel bir şehir sunmaktır. Temennim odur ki başkanımızda bu konuda çalışacaktır. İkinci olarak belediye başkanlarımızı, önce belediye meclisiyle daha sonra da halkın isteklerine cevap vermektir. Belediyeler kent konseyleri kurarak, yaptıkları işlerde vatandaşların görüşünü alırsa halkın memnuniyet derecesini artıracağına inanıyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Amir Çiçek ve İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan'a teşekkür eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Boğazlıyan'ı modern bir şehir haline getirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 09:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?