7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Vali Çiçek'ten okul ziyareti

Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bazı okulları ziyaret etti.

İlk olarak Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Amir Çiçek, kentte eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi yönünde herkesin çalıştığını söyledi.

Vali Çiçek, "Kış mevsimi olması dolayısıyla, son günlerde olumsuz hava şartları ile karşı karşıyayız. İlimizde kar ve fırtına nedeniyle okullarımızda eğitim aksamadı.

Okullarımız tatil edilmedi. Taşımalı eğitim verilen okullarımız ve öğrenci taşınan köylerimizin yolları gece gündüz demeden çalışılarak ulaşıma açıldı. Bizim hedefimiz 2008-2009 eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlerimizi aktif halde bulundurmaktı. Bunu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Okullarda çocukları geleceğe hazırlayıp, başarılı birer öğrenci olarak yetiştirme konusunda tüm görevlilerin üzerine düşeni yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Vali Çiçek, "Milli Eğitim Müdürümüz ve personeli, okula aile birlikleri, toplumda eğitime katkı sağlayan gönüllülerimiz, bu eğitim öğretim yılını etkin bir şekilde sonuçlandırılması konusunda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Yozgat'ta 'Ana-kız okuldayız' kampanyası büyük bir başarı ile yürütülüyor. Yine okul öncesi eğitimde çalışmalarımız hiçbir zaman hız kesmeden devam etmekte ve bu konuda da ilimiz büyük başarı sağlamıştır" dedi.

Vali Amir Çiçek, Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinden sonra Sakarya Anaokulunu ve Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 19:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?