8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Vali iftarda fakir aileye konuk oldu

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Ramazan ayının ilk iftarını 5 çocuklu Doğangönül ailesi ile birlikte açtı.

Yozgat'ta yerel yayın yapan bir televizyon tarafından hazırlanan "İftara sizdeyiz" programına katılan Yozgat Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Yukarı Çatak Mahallesi’nde özürlü maaşı ile geçinmeye çalışan işsiz 5 çocuklu Abdullah Doğangönül ailesine konuk oldu.

Abdullah Doğangönül, iş kazası geçirdiğinden dolayı özürlü kaldığını belirterek, "3 ayda aldığım 500 YTL özürlü maaşıyla evimi geçindirmeye çalışıyorum" dedi.
Elektrik ve su parasını ödeyemediğini, evinin bakımsızlığı nedeniyle rutubetli olduğunu belirten Doğangönül, Vali Amir Çiçek'ten yardım istedi.

Vatandaşın mutlu olmasıyla kendisinin de mutlu olacağını belirten Vali Çiçek, "Vatandaşımız mutsuz ise biz de mutsuz oluruz. Devlet her zaman vatandaşının yanındadır. Bugün biz Doğangönül ailesi ile birlikte iftarımızı açıyoruz. Ramazan ayı yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı bir aydır. Tüm halkımıza hayırlı Ramazan’lar diliyorum" dedi.

Vali Çiçek, Doğangönül ailesine gereken yardımın yapılacağını, elektrik ve su borçlarının ödeneceğini söyledi. Doğangönül ailesi ile birlikte Ramazanın ilk iftarını açan Vali Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek, çocuklara aldıkları hediyeleri verdikten sonra evden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 12:36:13
Güncelleme :2 Eylül 2008 Salı 12:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?