6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Vali tadilat çalışmalarını inceledi

VALİ AMİR ÇİÇEK, TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILAN BİNALARI İNCELEDİ

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na tahsis edilen ve tadilat işleri devam etmekte olan binada incelemelerde bulundu.

Daha önce Tapu Kadastro ve Sicil Müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılan ve sonradan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na tahsis edilen binada incelemelerde bulunan Vali Çiçek, sürdürülen çalışmalar hakkında vali yardımcıları Atilla Selami Abban ve Hüseyin Konak'tan bilgi aldı. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Vali Çiçek, "Tapu Kadastro ve Sicil Müdürlüğü'nün kendi binalarına taşınmasıyla birlikte boşalan bu binamızın tadilat işlerini tamamlayarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı buraya taşıyacağız. Her iki birimimiz burada daha rahat bir ortamda vatandaşımıza hizmet sunacaktır" dedi.

Daha sonra Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü'ne geçen Vali Çiçek, Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Ertürk'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaş odaklı hizmete büyük önem verdiklerini ve bunun bütün birimlerde uyguladığını ifade eden Vali Çiçek, "Bu binada modern teknolojiye uygun, en etkin ve verimli bir şekilde hizmet verilmektedir. Bu binamız altyapısı, iletişim imkanları ve personelleri ile vatandaş odaklı hizmet anlayışımızı yansıttığı binalardan birisidir. Bu binada Tapu Kadastro ve Sicil Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü'nü ilgilendiren ve diğer kurumlarla olan işlerinde yapılması için ilgili kurumların bazı birimleri de bu bina içerisinde yer alacak "dedi.

VALİ AMİR ÇİÇEK, TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILAN BİNALARI İNCELEDİ
VALİ AMİR ÇİÇEK, TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILAN BİNALARI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 17:04:00
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 17:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?